Σειρά Intensive – Εξειδικευμένη φροντίδα

Intensive

Intensive Alpha Hydroxy Cream

Μία κρέμα απευαισθητοποίησης με ήπια επίπεδα άλφα-υδροξύ οξέων (AHA), ειδικά σχεδιασμένη για ευαίσθητα, εύθραυστα, ασφυξιακά και φωτογηρασμένα δέρματα. Ενισχύει τη φυσική διαδικασία απολέπισης συμβάλλοντας στην απόκτηση πιο ανθεκτικού, καθαρού δέρματος, με καλύτερη υφή.

Intensive Alpha Hydroxy Gel

Ένα τζελ με βάση το νερό και AHA, το οποίο μαλακώνει, αποσυμφορεί και λειαίνει απαλά το δέρμα. Τα άλφα υδροξυ οξέα (ΑΗΑ) ενισχύουν τη φυσική διαδικασία απολέπισης. Αυτό το προϊόν είναι το επόμενο βήμα μετά το Alpha Hydroxy Cream και δε συνιστάται για νέους χρήστες Environ® ή για άτομα με ευαίσθητο δέρμα.

Intensive Alpha Toner Forte

Προϊόν με εξελιγμένη σύνθεση που περιέχει υψηλά επίπεδα άλφα υδροξύ οξέων (ΑΗΑ). Ενισχύει τον όξινο μανδύα του δέρματος και συμβάλλει στην εξισορρόπηση του pH, ενώ προετοιμάζει το δέρμα για την εφαρμογή των προϊόντων Environ®.

Intensive Colostrum Gel

Ένα τζελ-ενεργοποιητής του δέρματος, ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει βαθιά θρέψη. Το πρωτόγαλα που περιέχει το Intensive Colostrum Gel ενισχύει τη δομή και το πάχος του εύθραυστου και φωτογηρασμένου δέρματος. Ιδανικό και για άμεση χρήση σε μετεγχειρητικές ουλές.

Intensive Antioxidant Gel

Ένα τζελ με λεπτή υφή που περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά, ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε ευαίσθητα, αφυδατωμένα, φωτογηρασμένα και εύθραυστα δέρματα. Αυτό το καταπραϋντικό τζελ αντιμετωπίζει τις φλεγμονές και αφήνει το δέρμα ήρεμο και ανακουφισμένο.

Intensive Super Moisturiser+

Μία πολυτελής κρέμα, που περιέχει ισχυρά ενυδατικά συστατικά, όπως Revidrate™, Pentavitin® και Προ-βιταμίνη Β5, αντιοξειδωτικούς παράγοντες και βιταμίνες C & E. Η Super Moisturiser+ βοηθά στη ρύθμιση και την αποκατάσταση των φυσιολογικών επιπέδων υγρασίας του δέρματος και προσφέρει βαθιά θρέψη, ανθεκτικότητα και ενυδάτωση που διαρκεί έως και 72 ώρες.

Intensive Retinol 1, 2, 3

Το Retinol είναι ένα μη λιπαρό, εύκολα απορροφήσιμο τζελ,που αποτελεί επιλογή για όσους επιθυμούν να αποκομίσουν τα μέγιστα οφέλη από την τοπική χρήση της βιταμίνης Α. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο από άτομα που το δέρμα τους έχει ήδη προσαρμοστεί στην καθημερινή χρήση της AVST4 ή της C-QUENCE 3 και πάντα με την σωστή σειρά, αρχίζοντας από το Retinol 1, μετά το 2 και τέλος το 3. Ιδανικό για τη βελτίωση μετεγχειρητικών ουλών σε συνδυασμό με το Cosmetic Focus CIT.

Intensive Revival Masque

Ένα προϊόν «λίφτινγκ σε βαζάκι» για μία εμφανώς πιο φωτεινή, λεία, νεανική και αναζωογονημένη επιδερμίδα. Ο μοναδικός συνδυασμός των οξέων Asiatic Acid, Mandelic Acid και Lactic Acid, σε αποτελεσματικές περιεκτικότητες, προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα αντιγήρανσης και ανάπλασης.

Intensive Hydrating Oil Capsules

Οι Hydrating Oil Capsules περιέχουν ένα πολυτελές έλαιο λεπτής υφής, σχεδιασμένο να ενεργοποιεί το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα. Συμβάλλουν στην άμεση ενυδάτωση και θρέψη, αφήνοντας βελούδινη και απαλή αίσθηση στην επιδερμίδα.

Intensive Hair and Scalp Tonic

Μία μοναδική, μη λιπαρή λοσιόν για το τριχωτό της κεφαλής που δεν ερεθίζει και απορροφάται εύκολα. Παρέχει θρέψη στις ρίζες των μαλλιών και στο δέρμα της κεφαλής, χαρίζοντας υγιή μαλλιά.

TOP