ΣΥΣΦΙΞΗ - ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ RF

Ανακαλύψτε την τεχνολογία του 3 Deep

Η τελευταία εξέλιξη στην ανανέωση προσώπου και σώματος.

podi metapodi prinΗ κύρια αίτια της χαλάρωσης του δέρματος και της μείωσης ρυτίδων είναι η μείωση της ποσότητας και της ποιότητας των ινών του κολλαγόνου του δέρματος. Μέχρι πρόσφατα η εγχείρηση ήταν ο μονός τρόπος αντιμετώπισης της χαλαρότητας του δέρματος. Η ζήτηση μη επεμβατικών τεχνικών έφερε στην καθημερινή πράξη το παλμικό φως και τα laser. Η περιορισμένη διεισδυτικότητα αυτών των τεχνολογιών ανέδειξε τις ραδιοσυχνότητες (RF) σαν την καλύτερη τεχνολογία αντιμετώπισης του χαλαρού δέρματος και της μείωσης της περιφέρειας του σώματος. Είναι μια ανώδυνη και ασφαλής μέθοδος που θερμαίνει το δέρμα και διεγείρει τους κουρασμένους ινοβλάστες που παράγουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη. Με την κατάλληλη επιλογή μικρής κεφαλής βελτιώνεται η αιμάτωση του προσώπου. 

Η τεχνολογία 3 DEEP είναι πιστοποιημένη και εξαιρετικά αποτελεσματική στη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος και του περιγράμματος του προσώπου και σώματος.

Που εφαρμόζονται οι θεραπείες με το 3 DEEP.

Το 3 DEEP μπορεί να εφαρμοστεί και να προσφέρει σύσφιξη στο πρόσωπο, στα βλέφαρα, στους βραχίονες, στους μηρούς και στην κοιλία.
EndyMed thigh

Τι πρέπει να περιμένω κατά την διάρκεια της θεραπείας.

face meta

face prin

Κατά την διάρκεια της θεραπείας οι βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος θερμαίνονται σταδιακά ενώ η επιφάνεια παραμένει στους 40 βαθμούς Κέλσιου (θερμοκρασία καυτού ντους). Η θερμοκρασία του δέρματος παρακολουθείται συνεχώς Η θεραπεία διαρκεί 30-45 λεπτά αναλόγως την περιοχή που εφαρμοζεται. Μετά την θεραπεία αλλά και κατά την διάρκεια αυτής υπάρχει ερυθρότητα στο δέρμα, η όποια υποχωρεί μετά από λίγες ώρες.

 

 

 

Πόσες θεραπείες χρειάζονται?

Συμφώνα με το θεραπευτικό πρόγραμμα θα χρειαστούν 6 με 10 συνεδρίες, με μεσοδιαστήματα μιας η δυο εβδομάδων.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα?

Τα αποτελέσματα διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα εφόσον η ποιότητα ζωής και η διατροφή είναι ισορροπημένη και υγιεινη. Οταν τελειώσουν οι συνιστώμενες συνεδρίες για να διαρκέσουν τα αποτελέσματα περισσότερο πρέπει να γίνεται μια συνέδρια κάθε μηνά.

EndyMed face

TOP