ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Photo Όλα ξεκινούν από την διατάραξη της ισορροπίας της υγρασίας στο δέρμα. Σε ένα κανονικό και υγιές δέρμα οι σμηγματογόνοι αδένες παράγουν σμήγμα σε φυσιολογικά επίπεδα και το λιπαίνουν, κρατώντας το ενυδατωμένο. Οι κακές διατροφικές επιλογές, η ορμονική ανισορροπία, ορισμένες δερματικές παθήσεις όπως επίσης η κακή επιλογή καλλυντικών προϊόντων και η προσθετική έκθεση στον ήλιο οδηγούν σταδιακά στο «στέγνωμα» του δέρματος, το οποίο υποφέρει από τράβηγμα και ευαισθησία. Ο στόχος της θεραπείας δεν είναι να υποκαταστήσει την φυσική λειτουργία της λίπανσης του προσώπου αλλά να τη διορθώσει και να θρέψει το δέρμα με την βοήθεια της ιοντοφόρεσης και της σονοφόρεσης (DF) .

Η συσκευή του (DF) περνάει βαθιά μέσα στο δέρμα θρεπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά, όπως βιταμίνες Α, C, E και β-πανθενόλη αποκαθιστώντας έτσι την απώλεια λόγω της γήρανσης και ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος. Η θεραπεία της ενυδάτωσης στοχεύει στην πάχυνση της επιδερμίδας, προσφέροντας έτσι ένα ισχυρό όπλο ενάντια στη φυσική απώλεια νερού, ελαστίνης και κολλαγόνου από το δέρμα. Αναζωογονεί και θρέφει βαθιά το δέρμα, μειώνει τη λιπαρότητα και καταπραΰνει την ευαισθησία από την αίσθηση του «τραβήγματος» που νιώθει κανείς όταν το δέρμα είναι ξηρό και άτονο.

Η βαθιά ενυδάτωση είναι το κλειδί για την αποκατάσταση της υγρασίας στο δέρμα. Ενισχύει το σύστημα που συγκρατεί την υγρασία του δέρματος, το αναζωογονεί, μειώνει τη λιπαρότητά του και τέλος του χαρίζει μία λαμπερή και νεανική όψη.

TOP