ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Αντιγήρανση θεραπεία:
Η εμφάνιση του προσώπου και του λαιμού αλλάζει με το πέρασμα του χρόνου. Η απώλεια του μυϊκού τόνου και η λέπτυνση του δέρματος δημιουργούν στο πρόσωπο μια πλαδαρή και γερασμένη εμφάνιση. Σε μερικούς ανθρώπους όλο αυτό το «κρέμασμα» του δέρματος του προσώπου δημιουργεί το γνωστό σε όλους «διπλοσάγονο».

prin1meta5 xronia meta

Το δέρμα μας επίσης όταν γερνά, στεγνώνει και χάνει το υποκείμενο στρώμα του λίπους. Έτσι το πρόσωπο δεν έχει πλέον τη φρεσκάδα και τη λεία επιφάνεια που όλοι επιθυμούμε.
Σε κάποιο βαθμό, οι ρυτίδες είναι αναπόφευκτες. Η έκθεση του δέρματος στον ήλιο και το κάπνισμα είναι παράγοντες που επιδεινώνουν την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση. Στην περιοχή γύρω από τα μάτια δημιουργούνται ρυτίδες, το λεγόμενο «πόδι της χήνας». Τα κάτω βλέφαρα χαλαρώνουν και σχηματίζουν σακούλες, ενώ οι μύες που υποστηρίζουν τα πάνω βλέφαρα αποδυναμώνονται με αποτέλεσμα αυτά να πέφτουν.
Η θεραπεία της αντιγήρανσης αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπο και στο λαιμό, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τους ινοβλάστες, αποκαθιστά το πάχος της επιδερμίδας και βοηθά στην ενυδάτωση, βελτιώνοντας έτσι τόσο την εμφάνιση όσο και την υγεία του προσώπου.  

prin2meta2
TOP