AVST ENVIRON

Time defy + : Πρωτόκολλο αντιγήρανσης και σύσφιξης με βιταμίνες και πεπτίδια. Η θεραπεία αυτή ενισχύει την πάχυνση της επιδερμίδας και θωρακίζει την φυσική άμυνα του δέρματος κατά των ελευθέρων ριζών. Ακολουθεί ένα σύστημα αυξανόμενων επιπέδων βιταμινών, ανάλογο με το σύστημα αυξανόμενων επιπέδων προϊόντων Environ καθημερινής περιποίησης. Φροντίζοντας το δέρμα μας φροντίζουμε και την ψυχή μας.

facialSilky touch: Η θεραπεία αυτή στο πρόσωπο λειτουργεί αποτοξινωτικά και σε βιοενεργειακό πεδίο διαπερνά όλο το σώμα. Με την δύναμη της βιταμίνης Α και των πεπτιδίων που εισχωρούν στο δέρμα μέσω των υπερήχων τρέφουμε τους ιστούς και ακολούθως παρέχουμε στο σώμα μας βαθειά χαλάρωση.

01
The healing power of water

Θεραπεία αναδόμησης και αποκατάστασης της φυσικής ισορροπίας του νερού στην επιδερμίδα. Θεραπεία ενυδάτωσης τριών φάσεων, η οποία συνδυάζει μάσκα κολλαγόνου, υπέρηχους και ιοντοφόρεση με παλμιτική ρετινόλη, πρωτόγαλα, και απαραίτητα λιπαρά οξέα. Το δέρμα αναζωογονείται, αναπνέει καλύτερα και τρέφεται. Θεραπεία ιδιαίτερα χρήσιμη τους χειμερινούς μήνες που οι κλιματολογικές συνθήκες δεν είναι καθόλου ευνοϊκές για το δέρμα μας.   

1

MAKIGIAZΑν επιθυμείς, το δέρμα του προσώπου σου, να είναι πιο φρέσκο και σφριγηλό τότε έχεις την καλύτερη λύση  που υπάρχει σε μια θεραπεία!!

Από τεχνικής απόψεως, οι ραδιοσυχνότητες είναι ο αριθμός των ταλαντώσεων ή κυμάτων  των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων ανά δευτερόλεπτο, που προκαλούνται μέσω των ραδιοκυμάτων του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος. Είναι ένα επίτευγμα της νέας τεχνολογίας, μια ακίνδυνη μέθοδος με βάση την ενέργεια, που φτάνει μέχρι το χόριο στο δέρμα χωρίς να βλάπτει τα εξωτερικά του στρώματα. Τα ραδιοκύματα θερμαίνοντας την περιοχή του προσώπου, προκαλούν αλλαγές στην επικείμενη δομή των ιστών και στο ρυθμό της  συστολής  του κολλαγόνου με αποτέλεσμα την αναδιαμόρφωση του μέσα στους επόμενους μήνες.  Συνδυάζει την μονοπολική και την διπολική φάση του ρεύματος για μεγαλύτερη ασφάλεια και λιγότερη ενόχληση. Έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην σύσφιξη και την αναζωογόνηση του δέρματος. Ο καθένας μπορεί να κάνει την θεραπεία εφόσον εξεταστεί η ποιότητα του δέρματος του και καταστεί σαφές το ποσοστό της επιτυχίας που μπορεί να έχει. Αντενδείκνυται σε ανθρώπους με βηματοδότη ή μεταλλικά εμφυτεύματα όπως για παράδειγμα  τεχνητές μεταλλικές αρθρώσεις , βαλβίδες καρδιάς ή οδοντιατρικές πλάκες καθώς μπορεί να αλληλεπιδράσουν οι ραδιοσυχνότητες με τις συσκευές ή με το μέταλλο και να επιφέρει κίνδυνο.

Στοιχεία που αναφέρει η Αμερικάνικη εταιρεία αισθητικής πλαστικής χειρουργικής (Americansocietyforaestheticplasticsurgery) είναι ότι  η μη επεμβατική θεραπεία σύσφιξης με τις ραδιοσυχνότητες,  το 2013 κυριαρχούσε έναντι των επεμβατικών μεθόδων, εννέα φορές περισσότερο, με πάνω από 293.000 μη επεμβατικές θεραπείες. Οι ραδιοσυχνότητες είναι μια αρκετά αποτελεσματική μέθοδος σύσφιξης και ανάπλασης του δέρματος . Επιφέρει ανόρθωση του μετώπου, του κάτω μέρους των ματιών, των φρυδιών, συσφίγγει και ανασηκώνει το δέρμα των παρειών (μάγουλα), μειώνει τους διευρυμένους πόρους, το διπλοσάγονο και διορθώνει όλο το σχήμα του προσώπου και του λαιμού αντίστοιχα καθώς σφίγγει το δέρμα και μειώνει το ζάρωμα.

Πριν την θεραπεία με τις ραδιοσυχνότητες πρέπει να αποφεύγετε το μαύρισμα, φυσικό είτε τεχνητό, γιατί μειώνεται η αντοχή του δέρματος στην θερμοκρασία που αναπτύσσεται. Κάτι άλλο που ίσως κάποιες γυναίκες αισθανθούν είναι μεγαλύτερη ενόχληση πριν και κατά την διάρκεια του έμμηνου κύκλου.

firming faceΤο σύστημα υπερήχων που χρησιμοποιούμε σε συνδυασμό με τις ραδιοσυχνότητες,  παράγει ηχητικά κύματα που διεισδύουν βαθιά  στο δέρμα και βελτιώνουν την παραγωγή κολλαγόνου. Ενισχύουν την σύσφιξη και την ανόρθωση του δέρματος.  Με το σύστημα των υπερήχων στοχεύουμε στα βαθύτερα στρώματα των ιστών και μπορούμε να εστιάσουμε την ενέργεια εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Το σύστημα των υπερήχων έχει εγκριθεί από τον διεθνή οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων (FDA) ως μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος για την βελτίωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Οι υπέρηχοι μπορούν να φτάσουν έως και 5 mm βάθος κάτω από το δέρμα και να διεισδύσουν μέχρι το δεύτερο στρώμα των μυών κάτω από τους μύες του προσώπου. Εκεί που το δέρμα φτιάχνει καινούργιο κολλαγόνο. Σε αντίθεση με άλλες θεραπείες laser που απλά στοχεύουν στα εξωτερικά στρώματα του δέρματος, η θεραπεία με υπέρηχους παρακάμπτει την επιφάνεια του δέρματος και έτσι προωθεί το κολλαγόνο στα βαθύτερα στρώματα του.  Το  χόριο του δέρματος περιέχει τα πιο εξειδικευμένα  κύτταρα και τις δομές αυτού, στοιχεία απαραίτητα για την  υγιή και ομαλή εξέλιξη του. Μετά την ηλικία των είκοσι χρόνων το δέρμα μας συνθέτει λιγότερο κολλαγόνο κάθε χρόνο, επίσης τα επίπεδα των οιστρογόνων στις γυναίκες μειώνονται μετά την εμμηνόπαυση και αφήνουν το δέρμα πιο στεγνό και λεπτό, χωρίς σφριγηλότατα.

Οι απαιτούμενες συνεδρίες του συνδυασμού των ραδιοσυχνοτήτων και των υπερήχων είναι επτά και το αποτέλεσμα διαρκεί τρείς μέχρι και έξι περίπου μήνες μετά την εφαρμογή τους.  Η θεραπεία αυτή ενδείκνυται και σε άτομα που έχουν υποστεί και πιο επιθετικές επεμβατικές θεραπείες. Μετά από μια επεμβατική μέθοδο σύσφιξης  ο γιατρός τους συστήνει την θεραπεία των υπερήχων για να ενισχύσουν και να διατηρήσουν περισσότερο το αποτέλεσμα.FaceByThermage

swollen handΤο οίδημα (η κατακράτηση υγρών ) σε όλο το σώμα ή σε κάποιο μέρος αυτού εκδηλώνεται με τη μορφή  πρηξίματος. Το πρήξιμο  μπορεί να είναι είτε ένδειξη  για μια υποβόσκουσα και προβληματική κατάσταση  που  χρειάζεται  ιατρική συμβουλή, είτε να αποτελεί μια προειδοποίηση του οργανισμού για ενδεχόμενη δυσφορία στην οποία βρίσκεται εκείνη την στιγμή. Το πρήξιμο αυτό περιορίζει το εύρος των κινήσεων μας, ιδιαίτερα όταν είναι γενικευμένο σε όλο το σώμα. Συνήθως οι περιοχές του σώματος που πρήζονται είναι τα πόδια, η κοιλιά, τα χέρια, τα γόνατα, το στήθος, και συχνά το πρόσωπο.

Η γνώση  της αιτίας  είναι σίγουρα η αρχή της λύσης του προβλήματος. Η κατακράτηση υγρών στο σώμα μπορεί να οφείλεται στην υψηλή πρόσληψη αλατιού, σε τραυματισμό μιας περιοχής του, σε παραμονή σε καθιστή στάση για αρκετές ώρες, σε ορμονικές διαταραχές ή και σε συνδυασμό διαφόρων άλλων παραγόντων. Ένα  παράδειγμα είναι το πρήξιμο των ποδιών ιδιαίτερα στις γάμπες και στα χέρια κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης  ή το γενικότερο πρήξιμο στο σώμα όταν περιμένουμε να αδιαθετήσουμε λόγω διακύμανσης των ορμονών.  Ανεξάρτητα από την αιτία ή την εικόνα που έχει, το οίδημα είναι  απαραίτητο να αντιμετωπιστεί. Μαζί  θα δούμε μια σειρά φυσικών βοηθημάτων που είναι αρκετά αποτελεσματικά και συχνά ασφαλέστερα από τα παραδοσιακά φαρμακευτικά σκευάσματα.

TOP