Η Athens Cosmedica σας προσκαλεί για γνωριμία και συμβουλές γύρω από το χώρο της ομορφιάς.

athens-cosmedica

2Η προσεγμένη εμφάνιση του σώματος και του προσώπου, οι αρμονικές γραμμές τους και η υγεία και ομορφιά του δέρματος αποτελούν το όνειρο κάθε γυναίκας. Η αισθητική έχει πλέον τη δυνατότητα να βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων αυτών με ελάχιστα παρεμβατικές μεθόδους που εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα που διαρκούν. Όραμα μας είναι να προσφέρουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες τις κατάλληλες πληροφορίες και συμβουλές, την κατάλληλη θεραπεία και κυρίως την ικανοποίηση που προσφέρει η βελτίωση της εικόνας τους.

Στο χώρο μας θα βρείτε πάντοτε μια φιλική και ειλικρινή συμβουλή προϊόν της μεγάλης εμπειρίας και γνώσης μας. Ειδικότερα το σημείο στο οποίο επιμένουμε και ειδικευόμαστε ώστε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, είναι η επαναφορά της λάμψης του δέρματος, χαρίζοντάς του φρεσκάδα και ελαστικότητα. Ο στόχος μας είναι πάντα η ποιότητα των θεραπειών και των υλικών που χρησιμοποιούμε, χωρίς ακραίες και επιθετικές μεθόδους. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι φιλικά προς το δέρμα, επιλεγμένα μετά από ενδελεχή έρευνα μέσα από ένα ευρύ φάσμα καλλυντικών σκευασμάτων, με στόχο τη καλύτερη απόδοση. Τα μηχανήματα που διαθέτουμε είναι τελευταίας τεχνολογίας, επιλεγμένα με προσοχή, εξασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια και τη μέγιστη αποτελεσματικότητα των εφαρμογών.3

Ο χώρος του Athens Cosmedica είναι ανακαινισμένος και ιδιαίτερα προσεγμένος. Ένα χαλαρωτικό και οικείο, μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον, σχεδιασμένο από την αρχή για να αποπνέει άνεση και ζεστασιά . Η πρόσβαση στο χώρο είναι εύκολη με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς και το αυτοκίνητο, καθώς βρίσκεται στο κέντρο της πόλης κοντά σε σταθμό του μετρό. Η συνεργασία μας με το πολυιατρείο Ι-Medica, ένα μεγάλο όνομα στον χώρο της υγείας, διευκολύνει την ενημέρωση σας και γύρω από θέματα αισθητικής που απαιτούν ιατρική γνωμάτευση.

Η πολυετής πείρα και η συνεχής ενημέρωση μας γύρω από νέες μεθόδους και τεχνολογίες εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομορφιά και την υγεία του δέρματος σας. Η ιατρική και η αισθητική συνεργάζονται και μεριμνούν για την ασφάλεια και την ποιότητα των εφαρμογών. Στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε με λεπτομέρειες για όλες τις παροχές μας. Προσπαθούμε να το ανανεώνουμε συνεχώς με τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς.

ATHENS COSMEDICA - THE BEST OF YOU.

Αναδεικνύουμε τον καλύτερο εαυτό σας.

TOP